fbpx

Étterme van és átállt a kiszállításra vagy elvitelre?

Így mutassa meg a Google Térképen ingyen!
2020.04.13.

A koronavírus legnagyobb átka a személyes érintkezés minimálisra csökkenése. Ez a vendéglátás területén hatalmas kihívásokat jelentett, és gyors reagálásra kényszerített mindenkit. De úgy tűnik, hogy a megváltozott fogyasztói szokásokhoz és piaci helyzethez való alkalmazkodás terén sorra vizsgáznak jelesre az egyes vállalkozások/éttermek. A legtöbb étteremnek a túlélést a házhozszállításra történő átállás jelenti.

Ha a vállalkozásával Ön is ezt a tábort erősíti, van egy jó hírünk! A Google is gyorsan reagált, és a térkép egy új, hasznos funkcióval bővült. A felhasználók mostantól egy kattintásra kilistázhatják, hogy mely vállalkozások vállalnak kiszállítást és/vagy utcai átvételt.

Étterme van és átállt a kiszállításra vagy elvitelre? Így mutassa meg a Google Térképen is ingyen! 1

Ön már frissítette a Google Cégem profilját, hogy megtalálják új és meglévő ügyfelei a térképen? Ha még nem, akkor

mutatjuk, hogy hogyan kell!

1

Lépjen be a Google Cégembe

Jelentkezzen be a Google Cégem fiókjába. (Ha nincs még a birtokában a vállalkozás profilja, akkor igazolnia kell, hogy Ön a tulajdonosa. Keresse meg a térképen, és kattintson a Cég tulajdonjogának igazolása lehetőségre. Ide kattintva talál alapos leírást a Google Cégem fiók beállításairól.)

Étterme van és átállt a kiszállításra vagy elvitelre? Így mutassa meg a Google Térképen is ingyen! 2

2

Kattintson az Információ menüpontra

Étterme van és átállt a kiszállításra vagy elvitelre? Így mutassa meg a Google Térképen is ingyen! 3

3

Adja hozzá a házhoz szállítás és/vagy utcai átvétel lehetőséget

Keresse meg az Attribútumok részt, majd kattintson a ceruza ikonra. Rákereshet a felvenni kívánt attribútumra, illetve áttekintheti a vállalkozáshoz megadható összes attribútumot. A Google Térkép új funkciója esetében ilyen attribútum a házhozszállítás, utcai átvétel lehetőségek. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő legyen kipipálva, és kattintson az Alkalmaz gombra.

A beállítást követően elképzelhető, hogy el kell telni pár napnak, hogy jóváhagyják azt, de utána a vállalkozása jobban láthatóvá válik a Google Térképen és nagyobb eséllyel bukkannak rád leendő vendégei.

A beállításokkal kapcsolatban további leírást a Google hivatalos oldalán talál: https://support.google.com/business/answer/9805441?hl=hu&ref_topic=4596687

Ha tetszett a poszt, kérünk likeolja és segítse a vendéglátó vállalkozásokat azzal, hogy megosztja vagy akár személyesen elküldi nekik!

Segítséget kér a beállításokhoz?
Keresseb meg, és megcsináljuk Önnek. Ingyen.

Írjon nekünk (kattintson ide), vagy hívjon fel a +36203511608 telefonszámon.

Szeretné, hogy teszteljük a beállításokat vagy egyszerűen csak népszerűsítené az éttermét? Ossza meg velünk egy kommentben az étterme weboldalát vagy a Google Térképes linkjét! Kíváncsiak vagyunk, hány magyar étterem használja ezt a lehetőséget tudatosan?