fbpx

Weboldalak szakterületek számára

A szakmai munkát támogató online jelenlét

Az én vállalkozásom különleges

Vannak olyan szakmák, ahol különösen fontos szerep hárul a weboldalra, mivel a vállalkozás sikere függ attól, hogy sokan találjanak rá az interneten a helyre vagy a kínált  szolgáltatásra. Ilyenkor a versenytársak is jobban odafigyelnek saját internetes jelenlétükre, így az egész piacot a jobb minőségű, keresőoptimalizált weboldalak jellemzik. Ez figyelhető meg például a szállásadók, hotelek, egyéb wellness szolgáltatók piacán, de akár a fitness és szépségápolási szolgáltatóknál is.

Ha Ön is hasonló területen dolgozik, jól tudja, hogy milyen fontos a versenytársaktól való megkülönböztethetőség és az ügyfelek, vendégek maximális kiszolgálása. Ezeket a célokat a vállalkozás weboldalának is szolgálnia kell. Ilyenkor különös segítségnek számít, ha olyanra bízhatja az új weboldal kivitelezését, aki érti a szakmát, pontosan ismeri a piaci igényeket és akár Önnél jobban tudja, mi és milyen formában kerüljön a weboldalra.

Van viszont sok olyan elfoglalt szakember is (pl. orvos, pszichológus, coach, egyéb segítő szakember), aki ki sem látszik a munkából, és úgy érzi, teljesen felesleges neki egy weboldal, hiszen így is alig bírja a munkát. Egy jó weboldal azonban nem csak új ügyfeleket hoz, hanem könnyebbé, hatékonyabbá is teheti a munkát. A honlapra felkerülő szakmai cikkek és időpontfoglaló rendszer a szakmai munka hasznos kiegészítője lehet.

Az elmúlt évek során sok weboldalt terveztünk és rengeteg tapasztalatot szereztünk, így néhány szakmai területen a fenti speciális igényeket is ki tudjuk szolgálni.

Érvek egy profi ügynökség mellett

  1. Szakemberek vagyunk, és nekünk ez a szakmánk. Nem a szabadidőnkben barkácsoljuk a weboldalakat, hanem évekig tanultuk, hogyan kell.
  2. A tartalmat és funkciókat kifejezetten az Ön tevékenységére gondolva állítjuk össze.
  3. Az elsődleges célcsoport az Ön látogatói. Azaz örülünk, ha Önnek is tetszik az elkészült website, de elsősorban azoknak kell tetszeni, akik majd az Ön ügyfelei lesznek. A design- vagy szövegek módosításának eredményét akár mérésekkel is meg tudjuk mutatni.
  4. A weboldal keresőbarát, azaz a Google keresőben könnyebben megtalálják azok az ügyfelek, vendégek vagy  páciensek, akiknek Ön szolgáltat.
  5. Személyre szabott tanácsadással segítünk a későbbiekben is. Ha forgalmat növelne, akkor marketingezünk, ha csak gördülékenyebbé tenné a munkát, akkor megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűsítéssel időt nyerni.
  6. A cége pénztárcájához igazodik. Egyedi csomagokat hoztunk létre az Ön vállalkozásának méretéhez, amelyeket akár négy, egyenlő részletben is ki lehet fizetni. Így a weboldal akár már akkor elkezd Önnek dolgozni, amikor még ki sincs fizetve.
  7. Végül a legfőbb érv: határidőre elkészül.
Weboldalak speciális szakmai igényekre

Ha Ön az alábbi tevékenységek egyikét végzi, akkor van személyre szabott ajánlatunk.

Ismerje meg egyedi szakmai ajánlatainkat!

Weboldal készítés

Weboldal pszichológusoknak

weboldal pszichológusoknak, coach-oknak, segítő szakembereknek

Weboldal felújítás

Clinique Design

weboldal orvosoknak és egészségügyi intézményeknek

Weboldal autókereskedőknek

Weboldal autókereskedőknek

Hatékony és automatizált weboldal

Referenciák

Ők már minket választottak

Anima Labor weboldal készítés referenciák

Airocide professzionális légtisztító

Anima Labor weboldal készítés referenciák

Gárdos Presentline Ajándék Webshop

Anima Labor weboldal készítés referenciák

Kamilla Apartman Vendégház

Anima Labor weboldal készítés referenciák

Ciao Ristorante e Pizzeria

Anima Labor weboldal készítés referenciák

BLS Könyvelőiroda

Anima Labor weboldal készítés referenciák

CEUS symposium és workshop

Anima Labor weboldal készítés referenciák

T.G.S.3 - földmérés, geodézia

Anima Labor weboldal készítés referenciák

Rolling Grill Circus Streetfood

Kell egy weboldal tegnap előttre?

Kérje tájékoztatónkat

Szeretné, ha telefonon tájékoztatnánk?

Milyen weboldal érdekli? *

A weboldalhoz mást is rendelne?

Van kuponja?

Konkrét kérdése van?