fbpx

Menedzselt WordPress Hosting

Weboldalak biztonságos üzemeltetése és karbantartása.

Kössön biztosítást a weboldalára!

Biztonságos. Gyors. Kényelmes.

Képzelje el, hogy a weboldala egy üzlethelyiség. Ahhoz, hogy az ügyfeleit (vendégeit, vásárlóit) a legjobban ki tudja szolgálni, szükség van annak védelmére (biztonság), segíteni kell az ügyfelek gyors kiszolgálását és tájékozódását, továbbá rendszeresen karban kell tartani.

Három szolgáltatás egy csomagban

Biztonság

A weboldalát betörésvédelemmel, rendszeres biztonsági mentéssel és elavulás elleni védelemmel (az összetevők karbantartásával) védjük.

Gyorsaság

A weboldal a legtöbb szolgáltató által nyújtott osztott szerver helyett felhő-alapú szerverre költözik, amelyet további szoftveres optimalizációval látunk el.

Kényelem

Ha nincs megfelelő szakértelme vagy akár ideje arra, hogy kitegyen egy blogposztot, kicseréljen egy-egy képet, akkor ezt a szolgáltatást Önnek találták ki.

+++
Extrák

További biztonsági intézkedések és kényelmi szolgáltatások.

Menedzselt WordPress Hosting 3

ÍGY NÉZ KI A GYAKORLATBAN

A menedzselt hosting szolgáltatási szintjei

1 – Hosting réteg
A legalsó réteg. Domain név és tárhely a weboldalának. Átlagos osztott tárhely helyett villámgyors Google Cloud szervert adunk.

2 – WordPress réteg
A weboldala lelke (az üzlete fala) a WordPress. Erre jön a sablon, azaz a burkolat. A bővítmények adják a funkciókat (gépészet).

3 – Menedzselt réteg
Ez a hozzáadott érték, amit menedzselt hosting néven nevezünk. Betörésvédelem, biztonsági mentések, tartalmi frissítések, stb.

Haladó email tipp

Ha nagy a cége email-forgalma, fontolja meg, hogy átvigye egy minőségi szolgáltatóhoz. Erre a célra a Google Workspace  alkalmazását javasoljuk. Mi is ezt használjuk már évek óta, és sokszorosan bebizonyította, hogy jó befektetés.

NÖVEKEDÉSRE SZABVA

A cége igényei szerint

Három menedzselt hosting csomagot alakítottunk ki úgy, hogy a különböző vállalkozástípusok üzleti/kommunikációs igényeinek valamelyik megfeleljen. Egy kezdő, kis vállalkozás például biztosan elégedett lesz az Economy csomaggal. Ahogy a cége nő, úgy lesz a weboldalon is egyre nagyobb forgalom. Minél több szolgáltatást ad az ügyfeleinek, úgy lép felfelé a Business és következő szolgáltatási szintekre.

Egy biztos: a weboldala követni fogja a növekedést.

 

Menedzselt WordPress Hosting 4

Menedzselt WordPress Hosting havidíjak

Egy év megrendelése esetén 1 hónap próbaidőt vagy 2 hónap kedvezményt kaphat. Éves megbízás esetén választhat:

  • Próbaidő: 12 havi díjat egyben fizetve az első hónapban bármikor felmondhatja a szerződést és mi visszafizetjük a teljes árat.
  • Kedvezmény: éves díjat fizetve (10 hónap áráért) 12 havi szolgáltatást kap (ebben az esetben nem jár a próbaidős felmondási lehetőség).

Most induló cégének keres kis költségű csomagot?

Próbálja ki a Micro csomagot. Ez némi kompromisszummal jár (nem költözik a  leggyorsabb szerverre a weboldal), viszont féláron van.

 

Van még kérdése?

Itt választ kap rá:

 » Gyakori Kérdések

Rendelje meg most

Szeretné, ha telefonon tájékoztatnánk?

Melyik csomagot kéri?*

Van kuponja?