fbpx

Kiegészítő szolgáltatások

Még több kényelem és magasabb szintű biztonság

Csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legtöbb funkciót biztosítsuk, amire a WordPress alapú weboldalak karbantartásához, biztonságos működéséhez és tartalmi frissítéséhez szükség lehet. Előfordulhatnak azonban olyan további igények is, amelyeket egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal lehet megoldani.

Milyen kiegészítő szolgáltatásokat lehet kérni a csomagokhoz?

Havidíjas szolgáltatások

éves fizetés esetén a megrendelt csomagra vonatkozó kedvezmény itt is érvényes

KOMMENT SPAM ÉS KONTAKT FORM SPAM SZŰRÉS

4000 + Áfa Ft/hó

Mi ez?

Ha a weboldalán a hozzászólások meg vannak engedve, ezt illetéktelenek spam küldésre tudják használni. Erre és az űrlapokról küldött üzenetek spam-védelmére nyújtunk megoldást.

Miért fontos?

  1. Komment spam: a spam kommentek szűrése fáradságos munka, amely rendszeres odafigyelést igényel. Ráadásul a kommentekről automatikus értesítéseket küld a rendszer email-ben, amely üzeneteket a tartalmuk miatt az email szűrők szokták spam-nek jelölni. 
  2. Kontakt form spam: a kapcsolati űrlapokon keresztül is rendszeresen szoktak kéretlen reklámüzenetekkel próbálkozni. 

Mindkét spam-forrás azzal a veszéllyel jár, hogy a weboldalról kiküldött levelek (pl. vásárlási értesítések) vagy akár a teljes domain (a weboldal címe, így az Ön által küldött egyéb levelek is) is tiltólistára kerülhet. Sok kellemetlenségtől tudja megvédeni ez a szolgáltatásunk.

Kiegészítő szolgáltatások 3
Kiegészítő szolgáltatások 4

Uptime monitoring

2000 + Áfa Ft/hó (a BUSINESS PRO***** csomag része, a többi csomagra rendelhető)

Mi ez?

A domain és a weboldal elérhetőségének folyamatos nyomon követése, a fellépő hibáról automatikus figyelmeztetés küldése, rendszeres riportok készítése.

Miért fontos?

A weboldal folyamatos elérhetősége alapvető igénye az érdeklődőknek és a weboldal tulajdonosának is. Ha egy weboldal akár pillanatnyilag nem elérhető, eltéríti az oda érkező látogatókat, ami az üzleti eredményre is jelentős hatással lehet. Ezért fontos, hogy az esetlegesen fellépő hibákról azonnal értesüljön és lehetősége legyen a hibát a lehető leggyorsabban elhárítani.

Egyszeri díjas szolgáltatások

Email beállítás

14000 Ft + Áfa az első eszközre

8000 Ft + Áfa a további eszközökre

Mi ez?

Saját email-címének beállítása más (Microsoft, Google, Apple stb.) levelezőrendszerekben (email-címenként).

Miért fontos?

Ez egy kényelmi szolgáltatás. Az email-ek alapból hozzáférhetők a szolgáltató által biztosított felületeken is. De ha a megszokott levelezésében vagy pl. telefonon is szeretné azokat elolvasni vagy válaszolni rájuk, akkor segítünk annak beállításában.

Kiegészítő szolgáltatások 5
Kiegészítő szolgáltatások 6

Weboldal biztonsági szintjének ellenőrzése

18000 Ft + Áfa

Mi ez?

Egy arra alkalmas szoftverrel ellenőrizzük  a weboldal biztonságos működésének feltételeit, feltérképezzük a weboldal egészét. Megmutatjuk azokat az elemeket (rosszindulatú szoftverek, feketelistán szereplő támadók, működési hibák), amelyek a weboldal biztonságos működését veszélyeztetik.

Miért fontos?

Napjainkban minden weboldal folyamatos támadásoknak van kitéve, azért a weboldal tulajdonosának fontos tudnia, van-e olyan elem az oldalon, ahol egyszerűen be tud jutni egy hacker vagy robotprogram. A biztonsági szint ellenőrzése megmutatja a weboldal gyenge pontjait és hibáit, ezzel lehetőséget ad azok kijavítására. Ha kisebb forgalmú weboldala van, akkor is érdemes tesztelni félévente, évente.

ÁRVA KÉPEK TÖRLÉSE

30000 Ft + ÁFA

Mi ez?

Ha egy weboldalon változó, folyamatosan frissülő tartalom van, a korábban feltöltött képek közül sok kikerül az aktív tartalomból pl. egy termékfotó csere, galéria frissítés során. Ezek a képek azonban továbbra is ott maradnak a weboldal médiatárában és az adatbázisban, immár feleslegesen foglalva a helyet és erőforrásokat. Ezeket érdemes rendszeresen törölni.

Miért fontos?

Az oldal tartalmának frissülése során “árván maradt” képek lassítják az oldal betöltését, rontják a felhasználói élményt. Időről időre érdemes ezeket a képeket véglegesen eltávolítani a tárhelyről. Ez alapos odafigyelést és sok időt igénylő munka, amit mi elvégzünk Ön helyett.

Kiegészítő szolgáltatások 7
Kiegészítő szolgáltatások 8

Szoftveres gyorsítás

60000 Ft + ÁFA

Mi ez?

A weboldal további szoftveres optimalizálása a még nagyobb sebesség eléréséhez.

Miért fontos?

A gyorsabb szerver néha nem elég. A WordPress weboldalakra feltelepített plugin-ok nagy száma vagy a nagy tömegű médiafájl, rengeteg page vagy blogposzt megnöveli az adatbázist.

Vannak olyan tárhely beállítások, WordPress beállítások, az oldalra feltöltött tartalmak (képek, videók) optimalizálása, az adatbázis kitisztítása, amelyekkel érdemes foglalkozni. Ha lassú az oldal, szinte minden esetben jelentős gyorsulást lehet elérni ezen lépésekkel.

Tartalomfeltöltés

4000 Ft / óra + ÁFA

Mi ez?

Új oldalak, blogposztok, hírek vagy termékek feltöltése.

Miért fontos?

Ez is egy kényelmi szolgáltatás. Ha van ideje és a szükséges minimális szakértelme, akkor ne vegye igénybe. Fontos megjegyezni, hogy ez nem kreatív szolgáltatás, azaz szövegírást, képfeldolgozást nem tartalmaz.

Azoknak viszont kiemelten hasznos ez a szolgáltatás, akiknek az ideje fontosabb annál, hogy a weboldalra különböző tartalmakat töltögessenek fel.

Kiegészítő szolgáltatások 9

Rendelje meg most

Szeretné, ha telefonon tájékoztatnánk?

Melyik csomagot kéri?*

Van kuponja?