fbpx

Menedzselt WordPress Hosting

csomagok ára

Az üzemeltetési szolgáltatásokra három csomagot alakítottunk ki, amelyek közül az egyik az Ön weboldalára is alkalmazható lesz.

Itt bemutatjuk mind a hármat.

A három csomag közül alapvetően a weboldalak üzleti/kommunikációs célja szerint érdemes választani.

1 – Ha személyes weboldala, kisvállalkozása van, akkor az Economy csomag tökéletesen megfelel.

2 – Ha komolyabb vállalkozása vagy kisebb webáruháza van és a növekedés a cél, akkor érdemes a Business csomagot választani.

3 – A közepes webshopok és nagy forgalomra tervezett weboldalak számára a Business Pro csomagot ajánljuk.

Gondolja végig

Az Ön üzleti/kommunikációs céljainak melyik megoldás felel meg? Válassza ki a megfelelőt.

Az alábbi táblázatban a csomagok árát láthatja

Egy év megrendelése esetén 1 hónap próbaidőt vagy 2 hónap kedvezményt kaphat. Éves megbízás esetén választhat:

 • Próbaidő: 12 havi díjat egyben fizetve az első hónapban bármikor felmondhatja a szerződést és mi visszafizetjük a teljes árat.
 • Kedvezmény: éves díjat fizetve (10 hónap áráért) 12 havi szolgáltatást kap (ebben az esetben nem jár a próbaidős felmondási lehetőség).

Most induló cégének keres kis költségű csomagot?

Próbálja ki a Micro csomagot. Ez némi kompromisszummal jár (nem költözik a leggyorsabb szerverre a weboldal), viszont féláron van

Gyakori kérdések

Soknak tűnik az ár?

Ez nem egy egyszerű hosting. Minőségi és gyors szervereket adunk, és hozzá több kényelmi és biztonsági szolgáltatást, évtizedes weboldal üzemeltetési tapasztalatot. Minden hónapban több órát szánunk a weboldalára. Ezt takarja az ár.

Mi történik, ha nem kéri egyik csomagot sem?

Tulajdonképpen semmi.

Viszont ebben az esetben a weboldala további karbantartását sajnos már nem tudjuk felelősséggel elvállalni. Három lehetősége van:

 • saját maga végzi el,
 • másvalaki segítségét kéri,
 • úgy hagyja, ahogy van.
  Mi lesz, ha egy weboldalt magára hagy?

  Egy karbantartás vagy biztosítás nélküli autóval is lehet közlekedni, csak ahogy az idő telik, ez egyre veszélyesebbé válik. És ha valamilyen esemény történik, egyre magasabb javítási költséggel kell számolni, vagy esedékes lehet az autó cseréje is.

  Tehát, ha a weboldalát “magára hagyja”, és semmilyen intézkedést nem tesz meg, viszont szerencséje van, akkor a weboldal még sokáig tud üzemelni. Csupán akkor kell gyorsan cselekedni, ha “baleset” történik. Leáll az egyik funkció, esetleg feltörik az oldalt. Van erre egy “mentő” ajánlatunk, amellyel jó eséllyel meg tudjuk menteni, azaz kb. egy-két nappal vagy héttel korábbi állapotra hozni. Ehhez informatikus kolléga munkája szükséges, ennek megfelelően a vészhelyzeti helyreállítás ára óránként az IT kategóriás óradíjba kerül (összesen 1-3 óra munkára számítson).

  De ilyen esetben nem a költség a legfontosabb, hanem gondoljon arra, hogy a hiba észleléséig eltelt idő » bejelentés » helyreállítás ideje alatt nem működött a weboldala vagy webáruháza, amelynek pont az lenne a célja, hogy automatikusan új érdeklődőket, vásárlókat vagy vendégeket szállítson. Képzelje azt, hogy elmegy szabadságra, és senkire sem bízza a cégét addig…

  Mi történik egy weboldallal, ha magára hagyják? Kattintson ide és olvassa el »

  Rendelje meg most

  Szeretné, ha telefonon tájékoztatnánk?

  Melyik csomagot kéri?*

  Van kuponja?