fbpx

Legyen a viszonteladónk

Csatlakozzon az affiliate rendszerünkhöz

Segítse partnereit új weboldalhoz!

Hogyan?

Professzionállis, keresőoptimalizált és mobilbarát weboldalakat készítünk gyors határidővel, hogy rövid távú megtérülést jelentsen.

Mi lenne, ha az Ön segítségével létrejöhetne a kapcsolat a weboldalt igénylő és a weboldalak készítését (vagy felújítását) megvalósító szolgáltató, azaz az Anima Labor között?

A képlet rendkívül egyszerű: csatlakozzon az affiliate rendszerünkhöz, és hozzon érdeklődőket, akiknek új weboldalra van szüksége. Ön a listaárakból kedvezményt ad (saját, jól követhető felületen keresztül), és a vásárlásokból korrekt hasznot kap.

Így működik közvetítői rendszerünk

Ha Ön jelentkezik hozzánk közvetítő partnernek, szerződést kötünk, és az alábbi feltételekkel ajánlja szolgáltatásainkat az ügyfeleinek:

  • Kap tőlünk egy egyedi közvetítői kuponkódot, amit a szolgáltatás továbbajánlásakor meg tud adni. Ők a  megrendelés során felhasználják ezt a kódot, és a weboldal-csomagok listaárából 10% kedvezményt kapnak.
  • A sikeres közvetítésért pedig a partneri együttműködés szerződése szerint minden ügyfél esetén a megrendelés árából 10% közvetítői díjat adunk Önnek.

Win-win. Segíti a partnereit hozzájutni a legerősebb online marketing fegyverhez: egy keresőoptimalizált, ügyfélszerzésre kihegyezett weboldalhoz. Az Ön (cége) pedig egy tisztességes jutalékot kap érte.

Így segítjük a közvetítést

Az ajánláshoz többféle formában is biztosítunk kész, azonnal felhasználható anyagokat:

  • Rövid üzenetben közvetlenül lehet ajánlani a szolgáltatás webodalát az alábbi link megadásával: https://anima-labor.hu/szolgaltatasok/weboldal/weboldal-csomagok/
  • Biztosítunk egy (akár email listára is továbbküldhető) PDF marketing anyagot a szolgáltatásról, amely részletesen bemutatja az ajánlatot.
  • Ha szükséges, egy email szöveg javaslatot is küldünk, ami szintén segíthet abban, hogy a partnereinek közvetlenül ajánlja ezt a lehetőséget.

Csatlakozzon közvetítői csapatunkhoz

+36 20 351 1608

Érdekli az ajánlat?

Töltse ki az alábbi jelentkezési lapot és felkeressük.