Micro csomag

Most induló weboldalának keres megfelelő csomagot?

Új weboldal indításakor, amikor még minimális, állandó tartalom várja az érdeklődőket, feleslegesnek tűnhet a Menedzselt WordPress Hosting (MWH) szolgáltatás.

Pedig a weboldal biztonsága és folyamatos elérhetősége a kezdő vállalkozásoknak is nagyon fontos, hiszen ez vezet az egyre növekvő látogatószámhoz és ismertséghez, és a legfontosabb marketingeszköz a cége számára

De egy kezdő kisvállalkozás számára olykor még a havi 8000 Ft-os befektetés is sok lehet, ezért hoztuk létre a Menedzselt WordPress Hosting – Micro csomagot.

Micro csomagunkat Önnek ajánljuk…

ha most indítja el weboldalát, és még bizonytalan abban, milyen aktív kommunikáció kapcsolódik a jövőben ehhez a honlaphoz.

Ebben a kezdeti szakaszban a Micro csomag a tökéletes választás:

  • egyszerű megosztott (shared) tárhely vagy az Ön meglévő tárhelyén történő elhelyezés
  • a shared hosting szolgáltatók által adottnál magasabb biztonsági szint
  • havi mentés
  • 4000 Ft / hó + ÁFA

Egy év megrendelése esetén 2 hónap kedvezménnyel 40000 Ft.

Bízza ránk induló weboldalának üzemeltetését!

Biztos lehet abban, hogy a növekvő forgalom és a pozitív üzleti tapasztalatok hatására hamarosan bővülnek üzleti/kommunikációs igényei, és feljebb léphet az általunk kínált Menedzselt WordPress Hosting csomagok következő szintjére. Éppen ezért a Micro csomagot maximum egy évre lehet igénybe venni. Egy év után a csomag automatikusan átvált az Economy csomagra. Erről külön értesítést fogunk küldeni, és amennyiben úgy dönt, hogy nem kívánja igénybe venni a szolgáltatást, a csomagot lemondhatja.

Rendelje meg most

Szeretné, ha telefonon tájékoztatnánk?

Melyik csomagot kéri?*

Válasszon fizetési időszakot*

Spam szűrés - Mi ez? »