fbpx

Hosting csomagok

és kiegészítő szolgáltatások

A Menedzselt WordPress Hosting csomagok üzleti cél szerint

A csomagokat úgy dolgoztuk ki, hogy vállalkozása méretéhez, fejlődési szakaszához a lehető legjobban alkalmazkodjon.

Menedzselt WordPress Hosting csomagok ára

Egy év megrendelése esetén 1 hónap próbaidőt vagy 2 hónap kedvezményt kaphat. Éves megbízás esetén választhat:

  • Próbaidő: 12 havi díjat egyben fizetve az első hónapban bármikor felmondhatja a szerződést és mi visszafizetjük a teljes árat.
  • Kedvezmény: éves díjat fizetve (10 hónap áráért) 12 havi szolgáltatást kap (ebben az esetben nem jár a próbaidős felmondási lehetőség).

Most induló cégének keres alacsony költségvetésből elérhető csomagot?

Micro csomagunkat Önnek ajánljuk. Ez némi kompromisszummal jár (nem a leggyorsabb szerverre kerül a weboldal), viszont féláron van.

Van már weboldala, és máshol található a szerver?

A migráció az új szerverre ingyenes.

Soknak tűnik az ár?

Hasonló szolgáltatások a magyar piacon átlagosan havi nettó 10000 Ft+Áfáért vannak, de ezek CSAK a gyors szervert tartalmazzák. A biztonsági, karbantartási és egyéb funkciókat nem. Ezeket mind Önnek vagy az informatikusának kell beállítani, vagy egy rendszergazdát megfizetni. Nálunk havi 8000 Ft az alapcsomag, és ráadásul 1-3 óra tartalomfeltöltést is kap hozzá.

További információ itt »

További havidíjas szolgáltatások

KOMMENT SPAM ÉS KONTAKT FORM SPAM SZŰRÉS

4000 Ft havidíj + ÁFA (éves fizetés esetén ugyanaz a kedvezmény érvényes, mint a megrendelt MWH csomagra)

Mi ez?

Ha olyan jellegű bejegyzések vannak a weboldalán, ahol a kommentelés megengedett, ezt illetéktelenek rendszeresen spam küldésre szeretnék használni. Erre és az űrlapokról küldött üzenetek spam-védelmére nyújtunk megoldást.

Miért fontos?

A spam kommentek szűrése fáradságos munka, amely rendszeres odafigyelést igényel. Ráadásul a kommentekről automatikus értesítéseket küld a rendszer email-ben, amely üzeneteket a tartalmuk miatt pont az email szűrők szokták spam-nek jelölni. A kapcsolati űrlapokon keresztül is rendszeresen szoktak kéretlen reklámüzenetekkel próbálkozni. Mindkét spam-forrás azzal a veszéllyel jár, hogy a weboldalról kiküldött levelek (pl. vásárlási értesítések) vagy akár a teljes domain (a weboldal címe, így az Ön által küldött egyéb levelek is) is tiltólistára kerülhet. Sok kellemetlenségtől tudja megvédeni ez a szolgáltatásunk.

Kiegészítő szolgáltatások 3
Kiegészítő szolgáltatások 4

Uptime monitoring

2000 Ft havidíj + ÁFA (a BUSINESS PRO***** csomag része, a másik két csomagra rendelhető)

Mi ez?

A domain és a weboldal elérhetőségének folyamatos nyomon követése, a fellépő hibáról automatikus figyelmeztetése küldése és a múltbéli eredményekről kimutatás készítése.

Miért fontos?

A weboldal folyamatos elérhetősége alapvető igénye az érdeklődőknek és a weboldal tulajdonosának is. A pillanatnyilag nem elérhető oldal eltéríti az oda érkező látogatókat, ami az üzleti eredményre is jelentős hatással lehet. Ezért fontos, hogy az esetlegesen fellépő hibákról azonnal értesüljön és lehetősége legyen a hibát a lehető leggyorsabban elhárítani.

Egyszeri díjas szolgáltatások

Email beállítás

6000 Ft + ÁFA az első eszközre

4000 Ft + ÁFA a további eszközökre

Mi ez?

Saját email-címének beállítása más (Microsoft, Google, stb.) levelezőrendszerekben.

Miért fontos?

Ez egy kényelmi szolgáltatás. Az email-ek alapból hozzáférhetők a szolgáltató által biztosított felületeken is. De ha a megszokott levelezésében vagy pl. telefonon is szeretné azokat elolvasni vagy válaszolni rájuk, akkor segítünk annak beállításában.

Kiegészítő szolgáltatások 5
Kiegészítő szolgáltatások 6

Weboldal biztonsági szintjének ellenőrzése

8000 Ft /alkalom + ÁFA

Mi ez?

A program ellenőrzi a weboldal biztonságos működésének feltételeit, feltérképezi a weboldal egészét és megmutatja azokat az elemeket (rosszindulatú szoftverek, feketelistán szereplő támadók, működési hibák), amelyek a weboldal biztonságos működését veszélyeztetik.

Miért fontos?

Napjainkban minden weboldal folyamatos támadásoknak van kitéve, azért a weboldal tulajdonosának fontos tudnia, van-e olyan elem az oldalon, ahol egyszerűen be tud jutni a hacker vagy a robotprogram. A biztonsági szint ellenőrzése megmutatja a weboldal gyenge pontjait és hibáit, ezzel lehetőséget ad azok kijavítására. Azoknak a weboldalaknak ajánljuk, amelyek nem tartalmaznak bizalmas/érzékeny információkat, így nem szükséges a folyamatos biztonsági ellenőrzés.

ÁRVA KÉPEK TÖRLÉSE

10000 Ft / alkalom + ÁFA

Mi ez?

Ha egy weboldalon változó, folyamatosan frissülő tartalom van, a korábban feltöltött képek közül sok kikerül az aktív tartalomból pl. egy termékfotó csere, galéria frissítés során. Ezek a képek azonban továbbra is ott maradnak a weboldal médiatárában és az adatbázisban, immár feleslegesen foglalva a helyet és erőforrásokat.

Miért fontos?

Az oldal tartalmának frissülése során “árván maradt” képek lassítják az oldal betöltését, rontják a felhasználói élményt. Időről időre érdemes ezeket a képeket véglegesen eltávolítani a tárhelyről. Ez alapos odafigyelést és sok időt igénylő munka, amit mi elvégzünk Ön helyett.

Kiegészítő szolgáltatások 7
Kiegészítő szolgáltatások 8

Tartalomfeltöltés

4000 Ft / óra + ÁFA

Mi ez?

Új oldalak, blogposztok, hírek vagy termékek feltöltése.

Miért fontos?

Ez is egy kényelmi szolgáltatás. Ha van ideje és a szükséges minimális szakértelme, akkor ne vegye igénybe.

Azoknak hasznos szolgáltatás, akiknek az ideje fontosabb annál, hogy a weboldalra különböző tartalmakat töltögessenek fel.

Fejlesztés Egyedi igények megvalósítására

18000 Ft / óra + ÁFA

Mi ez?

A WordPress weboldal vagy annak gyári moduljainak módosítása, az egyedi üzleti igényeknek megfelelően.

Miért fontos?

A WordPress rendszert és a hozzá tartozó modulokat úgy találták ki, hogy a legtöbb kis- és közepes vállalkozás számára használható legyen. Adódhatnak azonban olyan egyedi üzleti igények, amelyekhez speciális megoldás szükséges. Ezek kivitelezését már IT fejlesztéssel lehet megoldani.

Az igények megfogalmazása és pontosítása után egyedi ajánlatot adunk a kivitelezés óraszámára, és segíteni fogunk abban is, hogy felmérhesse, milyen távon lesz megtérülő ez a befektetés.

Kiegészítő szolgáltatások 9

Rendelje meg most

Szeretné, ha telefonon tájékoztatnánk?

Melyik csomagot kéri?*

Válasszon fizetési időszakot*

Spam szűrés - Mi ez? »

Uptime Monitoring - Mi ez? »

Van kuponja?