Hosting csomagok

Árak magyarázata részletesen

A Menedzselt WordPress Hosting csomagok üzleti cél szerint

A csomagokat úgy dolgoztuk ki, hogy vállalkozása méretéhez, fejlődési szakaszához a lehető legjobban alkalmazkodjon.

Menedzselt WordPress Hosting csomagok ára

Egy év megrendelése esetén 1 hónap próbaidőt vagy 2 hónap kedvezményt kaphat.

Most induló cégének keres alacsony költségvetésből elérhető csomagot?

Micro csomagunkat Önnek ajánljuk. Ez némi kompromiusszummal jár (nem a leggyorsabb szerverre kerül a weboldal), viszont féláron van.

Van már weboldala, és máshol található a szerver?

A migráció az új szerverre ingyenes.

Soknak tűnik az ár?

Hasonló szolgáltatások a magyar piacon átlagosan havi nettó 10000 Ft+Áfáért vannak, de ezek CSAK a gyors szervert tartalmazzák. A biztonsági, karbantartási és egyéb funkciókat nem. Ezeket mind Önnek vagy az informatikusának kell beállítani, vagy egy rendszergazdát megfizetni. Nálunk havi 8000 Ft az alapcsomag, és ráadásul 1-3 óra tartalomfeltöltést is kap hozzá.

További információ itt »

További szolgáltatások

KOMMENT SPAM ÉS KONTAKT FORM SPAM SZŰRÉS

4000 Ft havidíj + ÁFA (éves fizetés esetén ugyanaz a kedvezmény érvényes, mint a megrendelt MWH csomagra)

Mi ez?

Ha olyan jellegű bejegyzések vannak a weboldalán, ahol a kommentelés megengedett, ezt illetéktelenek rendszeresen spam küldésre szeretnék használni. Erre és az űrlapokról küldött üzenetek spam-védelmére nyújtunk megoldást.

Miért fontos?

A spam kommentek szűrése fáradságos munka, amely rendszeres odafigyelést igényel. Ráadásul a kommentekről automatikus értesítéseket küld a rendszer email-ben, amely üzeneteket a tartalmuk miatt pont az email szűrők szokták spam-nek jelölni. A kapcsolati űrlapokon keresztül is rendszeresen szoktak kéretlen reklámüzenetekkel próbálkozni. Mindkét spam-forrás azzal a veszéllyel jár, hogy a weboldalról kiküldött levelek (pl. vásárlási értesítések) vagy akár a teljes domain (a weboldal címe, így az Ön által küldött egyéb levelek is) is tiltólistára kerülhet. Sok kellemetlenségtől tudja megvédeni ez a szolgáltatásunk.

Árak részletesen 2
Árak részletesen 3

Email beállítás ügyfél eszközén

6000 Ft + ÁFA az első eszközre

4000 Ft + ÁFA a további eszközökre

Mi ez?

Saját email-címének beállítása más (Microsoft, Google, stb.) levelezőrendszerekben.

Miért fontos?

Ez egy kényelmi szolgáltatás. Az email-ek alapból hozzáférhetők a szolgáltató által biztosított felületeken is. De ha a megszokott levelezésében vagy pl. telefonon is szeretné azokat elolvasni vagy válaszolni rájuk, akkor segítünk annak beállításában.

ÁRVA KÉPEK TÖRLÉSE

10000 Ft / alkalom + ÁFA

Mi ez?

Ha egy weboldalon változó, folyamatosan frissülő tartalom van, a korábban feltöltött képek közül sok kikerül az aktív tartalomból pl. egy termékfotó csere, galéria frissítés során. Ezek a képek azonban továbbra is ott maradnak a weboldal médiatárában és az adatbázisban, immár feleslegesen foglalva a helyet és erőforrásokat.

Miért fontos?

Az oldal tartalmának frissülése során “árván maradt” képek lassítják az oldal betöltését, rontják a felhasználói élményt. Időről időre érdemes ezeket a képeket véglegesen eltávolítani a tárhelyről. Ez alapos odafigyelést és sok időt igénylő munka, amit mi elvégzünk Ön helyett.

Árak részletesen 4
Árak részletesen 5

Tartalomfeltöltés

4000 Ft / óra + ÁFA

Mi ez?

Új oldalak, blogposztok, hírek vagy termékek feltöltése.

Miért fontos?

Ez is egy kényelmi szolgáltatás. Ha van ideje és a szükséges minimális szakértelme, akkor ne vegye igénybe.

Azoknak hasznos szolgáltatás, akiknek az ideje fontosabb annál, hogy a weboldalra különböző tartalmakat töltögessenek fel.

Fejlesztés Egyedi igények megvalósítására

18000 Ft / óra + ÁFA

Mi ez?

A WordPress weboldal vagy annak gyári moduljainak módosítása, az egyedi üzleti igényeknek megfelelően.

Miért fontos?

A WordPress rendszert és a hozzá tartozó modulokat úgy találták ki, hogy a legtöbb kis- és közepes vállalkozás számára használható legyen. Adódhatnak azonban olyan egyedi üzleti igények, amelyekhez speciális megoldás szükséges. Ezek kivitelezését már IT fejlesztéssel lehet megoldani.

Az igények megfogalmazása és pontosítása után egyedi ajánlatot adunk a kivitelezés óraszámára, és segíteni fogunk abban is, hogy felmérhesse, milyen távon lesz megtérülő ez a befektetés.

Árak részletesen 6

Rendelje meg most

Szeretné, ha telefonon tájékoztatnánk?

Melyik csomagot kéri?*

Válasszon fizetési időszakot*

Spam szűrés - Mi ez? »