Menedzselt WordPress Hosting 2

Menedzselt WordPress Hosting

WordPress alapú weboldalak biztonságos üzemeltetése és karbantartása.

Köss biztosítást a weboldaladra!

MINŐSÉGI ALAPOK

Ahhoz, hogy egy weboldal minőségi szolgáltatást adjon, (stabilan, biztonságosan és gyorsan üzemeljen), stabil háttérre is szükség van. Ennek alapja a profi tárhely és ehhez adott szolgáltatások.

Mit jelent a hosting egyáltalán?

A hosting a domain név fenntartásából, email-címek adminisztrációjából, illetve a weboldal számára szükséges tárhely üzemeltetéséből áll. Ezek alapesetben egyetlen szolgáltatónál vannak.

Mi nem vagyunk hosting szolgáltatók (nincsenek saját szervereink), hanem partnerektől béreljük az alapvető elemeit (mint például egy ingatlant), és ehhez adunk további szolgáltatásokat.

TÁRHELYEK TÍPUSAI
Mitől lesz "menedzselt" a hosting?

Az alapszintű hostinghoz általunk adott emelt szintű szolgáltatásokat (például gyorsabb weboldal, biztonságos WordPress rendszer, illetve tartalomfeltöltés) hívják Menedzselt WordPress Hostingnak.

Magyarországon még nincs igazán elterjedve, pedig nagyon kényelmes megoldást nyújt a weboldalak üzemeltetésének nyűgjére.

WEBOLDALAK KARBANTARTÁSA
Biztonságos?

A WordPress weboldalak, jellegükből adódóan igénylik a karbantartást, biztonsági védelmet, és az sem mindegy, milyen szerveren futnak. A weboldalakat feltörésvédelemmel látjuk el. Rendszeres biztonsági mentést végzünk, figyeljük az oldalad futását, és hiba esetén intézkedünk.

BIZTONSÁGI SZINTEK
Le lehet mondani?

Természetesen. A domain és email mindvégig a Te tulajdonodban marad, a weboldal biztonsági mentéseihez is hozzáférhetsz. 

Ha bármilyen okból másik szolgáltatót választanál, szabad a pálya.

HOGYAN?

Menedzselt hosting havidíjak

Menedzselt WordPress Hosting 3

ÍGY NÉZ KI A GYAKORLATBAN

A menedzselt hosting szolgáltatási szintjei

1 – Hosting réteg
A legalsó réteg. Domain név és tárhely a weboldaladnak. Átlagos osztott tárhely helyett villámgyors Google Cloud szervert adunk.

2 – WordPress réteg
A weboldalad lelke (az üzleted fala) a WordPress. Erre jön a sablon, azaz a burkolat. A bővítmények adják a funkciókat (gépészet).

3 – Menedzselt réteg
Ez a hozzáadott érték, amit menedzselt hosting néven nevezünk. Betörésvédelem, biztonsági mentések, tartalmi frissítések, stb.

Haladó email tipp

Ha sok, és nagy méretű email-forgalma van a cégednek, érdemes megfontolni egy váltást egy komolyabb szolgáltatásra. Erre a célra a Google Workspace alkalmazást javasoljuk. Mi is ezt használjuk, és amióta bevezettük, sokkal hatékonyabban működünk.

MÉRETRE SZABVA

A céged igényei szerint

Három menedzselt hosting csomagot alakítottunk ki úgy, hogy a különböző vállalkozástípusok üzleti/kommunikációs igényeinek valamelyik megfeleljen. Egy kezdő, kis vállalkozás például biztosan elégedett lesz az Economy csomaggal. Ahogy a céged nő, úgy lesz a weboldalon is egyre nagyobb forgalom. Minél több szolgáltatást adsz az ügyfeleidnek, úgy lépsz felfelé a Business és következő szolgáltatási szintekre.

Egy biztos: a weboldalad követni fogja a növekedést.

Menedzselt WordPress Hosting 4

Megkeressük a legjobb megoldást az üzletednek.

+36 20 351 1608

Itt vagyunk

7624 Pécs,
Ferencesek u. 14.

Kattints a képre!

    Hagyj üzenetet!

    5 + 3 =