fbpx

Menedzselt WordPress Hosting

WordPress alapú weboldalak biztonságos üzemeltetése és karbantartása.

Szabaduljon meg a WordPress karbantartás nyűgjétől!

MINŐSÉGI ALAPOK

Ahhoz, hogy egy weboldal minőségi szolgáltatást adjon, (stabilan, biztonságosan és gyorsan üzemeljen), stabil háttérre is szükség van. Ennek alapja a profi tárhely és ehhez adott szolgáltatások.

Mit jelent a hosting egyáltalán?
A hosting a domain név fenntartásából, email-címek adminisztrációjából, illetve a weboldal számára szükséges tárhely üzemeltetéséből áll. Ez alapesetben egy szolgáltatónál van. Az email-eket érdemes letölteni a Gmail-be vagy ha profi megoldás kell, a GSuite csomagba.

 

TÁRHELYEK TÍPUSAI
Mitől lesz "menedzselt" a hosting?
Mi közvetlenül hostingot nem szolgáltatunk (nincsenek saját szervereink), hanem partnerektől vásároljuk meg az alapvető elemeit (mint például egy telket), és ehhez adjuk a mi hozzáadott szolgáltatásainkat (mint egy ráépített üzleti ingatlant, annak karbantartásával együtt). Ezeket az emelt szintű szolgáltatásokat menedzselt WordPress hostingnak hívják. Magyarországon még nincs igazán elterjedve, pedig nagyon kényelmes megoldást nyújt a weboldalak üzemeltetésének nyűgjére.

WEBOLDALAK KARBANTARTÁSA >>
Biztonságos
A WordPress weboldalak, jellegükből adódóan igénylik a karbantartást, biztonsági védelmet, és az sem mindegy, milyen szerveren futnak. A weboldalakat feltörésvédelemmel látjuk el. Rendszeres biztonsági mentést végzünk, figyeljük a weboldal futását és hiba esetén intézkedünk.

Rendszeres mentések

A biztonsági mentéseket egy független, Google-től bérelt tárhelyen biztosítjuk. Ha úgy szeretné, hogy a saját tárhelyére történjenek ezek a mentések, annak sincs akadálya.

  • Havonta, hetente vagy naponta
  • Független helyen tárolva
  • Leállás esetén gyors helyreállítás

 

BIZTONSÁGI SZINTEK >>
Le lehet mondani?
Természetesen. A domain és email mindvégig az Ön tulajdonában marad, a weboldal biztonsági mentéseihez is hozzáférhet.

Ha bármilyen okból másik szolgáltatót választana, szabad a pálya.

HOGYAN? >>

RENDSZERFRISSÍTÉS

Egy WordPress alapú weboldal frissítéséről folyamatosan gondoskodni kell.
Ha ez nem történik meg, könnyen lelassul, hibásan működik vagy akár le is állhat az oldal.

A frissítések legtöbbje biztonsági célokat szolgál, az oldalunkat védi a feltöréstől, mindamellett az egyedi funkciókat biztosító modulokba (bővítményekbe) bekerülhetnek új, hasznos funkciók is, amelyekhez a frissítésekkel ingyenesen lehet hozzájutni

A weboldalon szabályos időközönként háromféle frissítést javasolt végrehajtani: a weboldal lelkét jelentő WordPress motor, a megjelenésért felelős sablonok és a funkciókat ellátó bővítmények frissítését.
Nem érdemes hónapokig halogatni ezt a feladatot, mert ezek elavult változatai hatalmas biztonsági rést jelentenek, és a rendszer instabillá válhat.

A biztonsági mentési és frissítési feladatokat az általunk nyújtott Menedzselt WordPress Hosting csomagok részeként rendszeresen elvégezzük, így biztos lehet abban, hogy weboldala folyamatosan és hibátlanul működik.

Weboldalak karbantartása >>

TÁRHELYEK TÍPUSAI

Osztott tárhely

Ez az, amit a legtöbb magyar szolgáltató biztosít. Kis forgalmú weboldalt költséghatékonyan lehet itt üzemeltetni. Ezek a szolgáltatások korlátozott biztonsági mentést tartalmaznak, és a weboldallal kapcsolatos teendőket az ügyfélnek kell megoldani (sok helyen nagyon jó a támogatás, amely súgók, chat-es és telefonos ügyfélszolgálatok formájában segít). De a lényeg az, hogy nem tartalmaznak rengeteg olyan dolgot, amelyeket a fentiekben olvashat.

 

Menedzselt WordPress Hosting 3
Menedzselt WordPress Hosting 4

Cloud tárhely

A világ leggyorsabb tartalomkiszolgáló hálózatától, a Google-től béreljük a szervereket, amelyre még egy prémium WordPress gyorsító plugin is kerül. Így nagy sebességű hozzáférést tudunk adni kis- és közepes weboldalak számára is.

 

Menedzselt WordPress Hosting 5

ÍGY NÉZ KI A GYAKORLATBAN

A menedzselt hosting szolgáltatási szintjei

1 – Hosting réteg
A legalsó réteg. Domain név és tárhely a weboldalának. Átlagos osztott tárhely helyett villámgyors Google Cloud szervert adunk.

2 – WordPress réteg
A weboldala lelke (az üzlete fala) a WordPress. Erre jön a sablon, azaz a burkolat. A bővítmények adják a funkciókat (gépészet).

3 – Menedzselt réteg
Ez a hozzáadott érték, amit menedzselt hosting néven nevezünk. Betörésvédelem, biztonsági mentések, tartalmi frissítések, stb.

Haladó email tipp

Ha nagy a cége email-forgalma, érdemes megfontolni, hogy átvigye egy komolyabb szolgáltatóhoz. Erre a célra szinte minden esetben a Google Workspace alkalmazását javasoljuk.

NÖVEKEDÉSRE SZABVA

A cége igényei szerint

Három menedzselt hosting csomagot alakítottunk ki úgy, hogy a különböző vállalkozástípusok üzleti/kommunikációs igényeinek valamelyik megfeleljen. Egy kezdő, kis vállalkozás például biztosan elégedett lesz az Economy csomaggal. Ahogy a cége nő, úgy lesz a weboldalon is egyre nagyobb forgalom. Minél több szolgáltatást ad az ügyfeleinek, úgy lép felfelé a Business és következő szolgáltatási szintekre.

Egy biztos: a weboldala követni fogja a növekedést.

 

Menedzselt WordPress Hosting 6

Menedzselt WordPress Hosting havidíjak

Egy év megrendelése esetén 1 hónap próbaidőt vagy 2 hónap kedvezményt kaphat. Éves megbízás esetén választhat:

  • Próbaidő: 12 havi díjat egyben fizetve az első hónapban bármikor felmondhatja a szerződést és mi visszafizetjük a teljes árat.
  • Kedvezmény: éves díjat fizetve (10 hónap áráért) 12 havi szolgáltatást kap (ebben az esetben nem jár a próbaidős felmondási lehetőség).

Most induló cégének keres alacsony költségvetésből elérhető csomagot?

Micro csomagunkat Önnek ajánljuk. Ez némi kompromiusszummal jár (nem a leggyorsabb szerverre kerül a weboldal), viszont féláron van.

 

Rendelje meg most

Szeretné, ha telefonon tájékoztatnánk?

Melyik csomagot kéri?*

Válasszon fizetési időszakot*

Spam szűrés - Mi ez? »

Uptime Monitoring - Mi ez? »

Van kuponja?