Oldal kiválasztása

Mi a Menedzselt WordPress Hosting?

Hogyan érjük el azt, hogy ne kelljen törődnöd a weboldalad karbantartásával, mégis gyorsan és teljes biztonságban üzemeljen?

A technikai háttér egyszerűen.

Minőségi alapok

Ahhoz, hogy egy weboldal minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani (stabilan, biztonságosan és gyorsan üzemeljen), stabil háttérre is szükség van. Ennek alapja a jó hosting és a hozzáadott szolgáltatások.

Mit jelent a hosting egyáltalán?

A hosting a domain név fenntartásából, email-címek adminisztrációjából, illetve a weboldal számára szükséges tárhely üzemeltetéséből áll. Ezek alapesetben egyetlen szolgáltatónál vannak.

Mi nem vagyunk hosting szolgáltatók (nincsenek saját szervereink), hanem partnerektől béreljük az alapvető elemeit (mint például egy ingatlant), és ehhez adunk további szolgáltatásokat.

Mitől lesz "menedzselt" a hosting?

Az alapszintű hostinghoz általunk adott emelt szintű szolgáltatásokat (például gyorsabb weboldal, biztonságos WordPress rendszer, illetve tartalomfeltöltés) hívják Menedzselt WordPress Hostingnak.

Magyarországon még nincs igazán elterjedve, pedig nagyon kényelmes megoldást nyújt a weboldalak üzemeltetésének nyűgjére.

Biztonságos

A WordPress weboldalak, jellegükből adódóan igénylik a karbantartást, biztonsági védelmet, és az sem mindegy, milyen szerveren futnak. A weboldalakat feltörésvédelemmel látjuk el. Rendszeres biztonsági mentést végzünk, figyeljük az oldalad futását, és hiba esetén intézkedünk.

Le lehet mondani?

Természetesen. A domain és email mindvégig a Te tulajdonodban marad, a weboldal biztonsági mentéseihez is hozzáférhetsz. 

Ha bármilyen okból másik szolgáltatót választanál, szabad a pálya.

Így néz ki a gyakorlatban

A menedzselt hosting szolgáltatási szintjei

1 - Hosting réteg

A legalsó réteg. Domain név és tárhely a weboldaladnak. Átlagos osztott tárhely helyett villámgyors Google Cloud szervert adunk.

2 - WordPress réteg

A weboldalad lelke (az üzleted fala) a WordPress. Erre jön a sablon, azaz a burkolat. A bővítmények adják a funkciókat (gépészet).

3 - Menedzselt réteg

Ez a hozzáadott érték, amit menedzselt hosting néven nevezünk. Betörésvédelem, biztonsági mentések, tartalmi frissítések, stb.

Haladó email tipp

Ha sok, és nagy méretű email-forgalma van a cégednek, érdemes megfontolni egy váltást egy komolyabb szolgáltatásra. Erre a célra a GSuite alkalmazást javasoljuk.

Méretre szabva

A céged igényei szerint

Három menedzselt hosting csomagot alakítottunk ki úgy, hogy a különböző vállalkozástípusok üzleti/kommunikációs igényeinek valamelyik megfeleljen. Egy kezdő, kis vállalkozás például biztosan elégedett lesz az Economy csomaggal. Ahogy a céged nő, úgy lesz a weboldalon is egyre nagyobb forgalom. Minél több szolgáltatást adsz az ügyfeleidnek, úgy lépsz felfelé a Business és következő szolgáltatási szintekre.

Egy biztos: a weboldalad követni fogja a növekedést.

Árak

Menedzselt hosting havidíjak

Egy év megrendelése esetén 2 hónap kedvezményt kapsz.

Teljes biztonságban

Rendszeres mentések

Havonta, hetente vagy naponta

Független helyen tárolva

Leállás esetén gyors helyreállítás

Van még kérdésed?

“Minél több tapasztalattal rendelkezel és minél mélyebb a tudásod, annál több mindenre alapozhatsz.”
Tina Seelig

Kell egy weboldal HOLNAPRA?