A Google értékelések egyre fontosabbak egy hely minőségének jelzésére, mert a vendégek, látogatók bíznak a többi ember véleményében. Egyik kedves ügyfelünk, a Ciao Ristorante e Pizzeria a Google szerint is Pécs egyik legjobb éttermévé vált, amikor túllépte az 1000 véleményt, 4,7-es átlaggal.
Az étterem sikerét a növekvő vendégforgalom is jelzi, vacsorához asztalt foglalni már napokkal korábban kell, mert telt házzal dübörög a hely. A magas minőségű kiszolgáláshoz az árakat is hozzá lehetett igazítani, így jóval magasabb haszonnal dolgoznak, mint egy éve.
A pécsi éttermet vizuális és szöveges kommunikációval (weboldal, közösségi média, helyi tájékoztató LCD képernyők), illetve egyéb marketing tevékenységgel (fizetett promóciók, email, térképes keresőoptimalizáció, vendégélmény növelése) segítjük.
Ha csak egy kis köze van a mi munkánknak ehhez a sikerhez, az már nagy elégedettséget jelent számunkra.
Figyelj oda te is az vendéglátóhelyedre, üzletedre kapott véleményekre, mert nagyon sokat tud hozni a konyhára. Ha pedig Pécsett jársz, ki ne hagyd ezt a benzinkút tövében található kulináris kalandot!