Éttermed van és átálltál a kiszállításra vagy elvitelre?

Így mutasd meg a Google Térképen ingyen!
2020.04.13.

A koronavírus legnagyobb átka a személyes érintkezés minimálisra csökkenése. Ez a vendéglátás területén hatalmas kihívásokat jelentett, és gyors reagálásra kényszerített mindenkit. De úgy tűnik, hogy a megváltozott fogyasztói szokásokhoz és piaci helyzethez való alkalmazkodás terén sorra vizsgáznak jelesre az egyes vállalkozások/éttermek. A legtöbb étteremnek a túlélést a házhozszállításra történő átállás jelenti.

Ha a vállalkozásoddal te is ezt a tábort erősíted, van egy jó hírünk! A Google is gyorsan reagált, és a térkép egy új, hasznos funkcióval bővült. A felhasználók mostantól egy kattintásra kilistázhatják, hogy mely vállalkozások vállalnak kiszállítást és/vagy utcai átvételt.

Éttermed van és átálltál a kiszállításra vagy elvitelre? Így mutasd meg a Google Térképen is ingyen! 1

Te már frissítetted a Google Cégem profilodat, hogy megtaláljanak új és meglévő ügyfeleid a térképen? Ha még nem, akkor

mutatjuk, hogy hogyan kell!

1

Lépj be a Google Cégembe

Jelentkezz be a Google Cégem fiókodba. (Ha nincs még a birtokodban a vállalkozás profilja, akkor igazolnod kell, hogy te vagy a tulajdonosa. Keresd meg a térképen, és kattints a Cég tulajdonjogának igazolása lehetőségre. Ide kattintva találsz alapos leírást a Google Cégem fiók beállításairól.)

Éttermed van és átálltál a kiszállításra vagy elvitelre? Így mutasd meg a Google Térképen is ingyen! 2

2

Kattints az Információ menüpontra

Éttermed van és átálltál a kiszállításra vagy elvitelre? Így mutasd meg a Google Térképen is ingyen! 3

3

Add hozzá a házhoz szállítás és/vagy utcai átvétel lehetőséget

Keresd meg az Attribútumok részt, majd kattints a ceruza ikonra. Rákereshetsz a felvenni kívánt attribútumra, illetve áttekintheted a vállalkozáshoz megadható összes attribútumot. A Google Térkép új funkciója esetében ilyen attribútum a házhozszállítás, utcai átvétel lehetőségek. Győződj meg róla, hogy a megfelelő legyen kipipálva, és kattints az Alkalmaz gombra.

A beállítást követően elképzelhető, hogy el kell telni pár napnak, hogy jóváhagyják azt, de utána a vállalkozásod jobban láthatóvá válik a Google Térképen és nagyobb eséllyel bukkannak rád leendő vendégeid.

A beállításokkal kapcsolatban további leírást a Google hivatalos oldalán találsz: https://support.google.com/business/answer/9805441?hl=hu&ref_topic=4596687

Ha tetszett a poszt, kérünk likeold és segítsd a vendéglátó vállalkozásokat azzal, hogy megosztod vagy akár személyesen elküldöd nekik!

Segítséget kérsz a beállításokhoz?
Keress meg, és megcsináljuk neked. Ingyen.

Írj nekünk (kattints ide), vagy hívj fel a +36203511608 telefonszámon.

Szeretnéd, hogy teszteljük a beállításokat vagy egyszerűen csak népszerűsítenéd az éttermed? Oszd meg velünk egy kommentben az éttermed weboldalát vagy a Google Térképes linkjét! Kíváncsiak vagyunk, hány magyar étterem használja ezt a lehetőséget tudatosan?