Webáruház fejlesztés - Anima Labor
+36 20 351 1608

WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉS

MID VAN?

Van egy (vagy sok) terméked vagy szolgáltatásod, vagy bármilyen egyedileg készített vagy tömegesen gyártott dolog, esetleg virtuális, letölthető áru, azaz bármi, amiért online lehet pénzt elfogadni.

Megérett az idő egy webáruházra!

MIT KAPSZ?

Olyan értékesítési rendszert, amely az adott termék, stb. és a leendő (meglévő) ügyfélköröd igényei alapján készül el. A napi használata, karbantartása nem kötelező, viszont bármikor feltölthetsz új terméket (akár egyszerre többet), beállíthatsz variációkat (pl. több méret, szín, stb.), csinálhatsz akciókat, adhatsz kedvezményeket, beállíthatsz készletet, még előrendelést is felvehetsz. A fizetés történhet átvételkor, bankkártya-elfogadással vagy egyéb módokon, és ha nagy a forgalmad, akkor automatikus lesz a számlák kiállítása is.

Rengeteg további funkció van, kérdezz bátran!

HOGYAN KELL HASZNÁLNI?

Az adminisztrációs felületen rengeteg menüpont, kapcsoló, beállítás található. Elsőre ijesztő lehet a sok funkció. De ne aggódj, megtanítunk mindent lépésenként, abban a fontossági sorrendben, hogy minél gyorsabban megkezdhesd az értékesítést. Ha kérdésed van, akkor tedd fel bátran!
Később rátérünk a finomságokra. Senki sem úgy születik, hogy repülőgépet tud irányítani, mégis sokan megtanulják. Egy webáruház adminisztrációja pedig, valljuk be, könnyebb, mint repülőt vezetni.