Kreatív tervezés - Anima Labor
+36 20 351 1608

KREATÍV TERVEZÉS

 • null

  ARCULATTERVEZÉS: LOGÓTÓL A TELJES CÉGES ARCULATIG

  Egy jó vállalkozás alfája. Akár most indítod a céged, akár régóta üzemel, és frissítenéd a megjelenését, a professzionális arculat manapság elengedhetetlen. Grafikusaink olyan arculatot készítenek, amelyet büszkén prezentálhatsz ügyfeleidnek, partnereidnek.

 • null

  PROFI FOTÓZÁS

  A legjobb design is amatőrnek tűnhet gyenge minőségű fotókkal. Az igényes megjelenésnek feltétlenül részét képezik a minőségi fényképek. Akár egy hotelt vagy éttermet bemutató fotókról, akár egy webáruház termékfotóiról vagy a cég tulajdonosait bemutató portrékról van szó, a profi fotók prémium érzetet keltenek, és ennek megfelelően az igényes, minőséget értékelő vevőket fogják vonzani.

 • null

  REKLÁMFILM, ANIMÁCIÓ

  Ha csak annyit mondunk, hogy a Google után a YouTube a világ második legnagyobb keresője, már ez is elegendő érv amellett, hogy egy cég számára mennyire fontos egy bemutatkozó videó. Ezen kívül számos gyakorlati és kreatív oka lehet annak, hogy felmerül az igény egy szolgáltatás vagy termék videós bemutatására.

ITT KEZDŐDIK MINDEN
Egy beszélgetéssel indítunk, ahol elmondod, hogy mik a céljaid, kik és hányan lesznek az ügyfeleid, mit szeretnél nekik adni, stb. Ha szükséges, elvégzünk egy piackutatást, majd az eredményeket feldolgozva lefektetjük a szöveges és vizuális kommunikáció alapjait.
Ez után felteszünk még néhány kérdést, amelyek alapján felépítjük a cégednek leginkább megfelelő online marketing stratégiát.
SZERETNÉD MEGTUDNI, HOGYAN LESZ A VÁLLALKOZÁSOD SIKERES AZ INTERNETEN?
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, BESZÉLGESSÜNK!
Ilyeneket tudunk:
Ha tetszett, nézd meg a többi referenciánkat is!