Rólunk - Anima Labor
+36 20 351 1608

A CSAPAT

null

Takács Miklós

Ügyvezető

Ha dolgozom: Egy professzionális szakemberekből álló kreatív csapatot koordinálok, hogy magas minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk az ügyfeleink számára.

Szabadidőmben:
Feltöltöm az elemeket: szeretek a gyerekeimmel lenni, koncertekre járni, dj-zni és bringázni.

null

Divéki Péter

Designer, copy writer, cinematographer

Ha dolgozom: Egy márka létrejötténél egészen a csomagolás tervezéstől a szlogen és márkanév kialakításán át a termék kampányának létrehozásáig aktív résztvevője vagyok a folyamatnak. Több piacvezető termék születésénél voltam jelen: ilyen a STADALAX vagy az AMBROXOL-Q. Munkánk minőségének ez az igazi értékmérője.

Szabadidőmben:
Négy gyermek apukája vagyok és klasszikus zene rajongó, így szabadidőm jelentős részét ennek szentelem.

null

Dézsi Sada

Grafikus, médiatervező

Ha dolgozom: A feladatom és a motivációm egy és ugyanaz: színesebbé tenni a világot.

Szabadidőmben:
Erőteljes lépéseket teszek a popsztárrá válás rögös útján.

null

Kotsy Gergely

Grafikus

Ha dolgozom: Munkám során törekszem a pontos és gyors kivitelezésre, a legegyszerűbb megoldásokra. Ez a szakma egy folyamatosan megújuló terület, ami arra sarkall, hogy az új trendeket integráljam és abból merítkezzem.

Szabadidőmben:
Megpróbálok kikapcsolni, bár ez nehéz mert ahogy a Mátrixban is ``maradnak kódtöredékek a fejemben`` 🙂 Szeretek sportolni, és montizni a Mecsek lankáin. Ha kiszabadulok, nincs megállás...

null

Kovách Katta

Marketing ügyintéző

Ha dolgozom: Kapcsolatépítő és -tartó posztom van. Ha valami elromlik, megjavítom; ha nincs, előteremtem; ha elakad, megoldom.

Szabadidőmben:
Emocionális élményeimet grafikákban, prózákban, versekben és mesékben prezentálom. Legfrissebb kedvenc munkám egy horgolt polip, aminek ihletője a Kevéskarú polip című mesém.

null

Héra Gábor

Piackutató

Ha dolgozom: Méréssel, kutatással alátámasztom, hogy mit, kinek, miért és hogyan érdemes eladni.

Szabadidőmben:
Családdal nagyokat kirándulok és gombákat gyűjtök.

null

Horváth Gábor

Fotós

Ha dolgozom: Azt szeretem, ha az izgalmas munka és a korrekt megélhetés találkozik. Az elmúlt években a kreatív és alkalmazott munkáim számos területet érintettek, ezek közül leginkább az emberekkel és az általuk létrehozott dolgokkal kapcsolatos témákban éreztem otthon magam.

Szabadidőmben:
Lemegyek a Dráva partjára, és élvezem a víz látványát. Szeretek főzni és baráti társaságban időt tölteni.

Ambrus Roland

Ambrus Roland

Google szakértő

Ha dolgozom: Abban tudok segíteni, hogy a hirdetéseid a Google felületein tökéletesek és optimalizáltak legyenek. Hogy megérje Neked ott hirdetni.

Szabadidőmben: 2 lányommal és feleségemmel töltöm a legtöbb időmet. Ezenkívül világmegváltó- és alakító ötleteken töröm a fejem.

null

?

Csatlakozz!

Mit dologozol?

Mit csinálsz, amikor nem dolgozol?

RÓLUNK

 • Kik vagyunk?

  Mi vagyunk az új fiúk a gangon? Részben igen, részben nem. Minden csapattag a saját területén már évek óta tevékenykedik, képzi magát, és gyakorlati megvalósítások során is bizonyított. Többen közülünk hosszú évek óta barátok, néhányan pedig a szakmai vagy üzleti szociális hálón keresztül kerültek a fedélzetre. Egy valami közös bennünk: szeretjük a munkánkat és teljes szívvel végezzük.

 • Mit csinálunk?

  Mindent, ami a céged online (vagy akár offline) kommunikációjához kell.

  Hatásos logókat, letisztult céges arculatot, minőségi fotókat, ügyfélbarát weboldalakat, virális videókat, profi webshopokat, komoly online rendszereket, hatékony kampányokat, isteni fasírtot… Ez utóbbira talán nincs szüksége a cégednek, de büszkék vagyunk rá, mint ahogy az összes eddigi munkánkra!

 • Mennyire értünk az elvállalt munkákhoz?

  Szerénykedjünk? Inkább nem. Bátran állítjuk, hogy a csapat minden tagja a maga szakterületén évek óta sok tapasztalatot gyűjtött össze. Olyan megbízható, magabiztos tudással rendelkezik, amely stabil alapot képez az általunk elvállalt megrendelések kivitelezéséhez. Ez nem jelenti azt, hogy mindenre azonnal választ vagy gyakorlati megoldást tudunk adni. Eláruljuk: elég kevés olyan igény volt eddig, amelyet szaktudás hiányában vissza kellett utasítani, szám szerint nulla.

 • Mit szeretünk?

  Sok minden mellett az egyszerűséget. Fura, de éppen ezért kedveljük a bonyolult rendszereket is, mert szeretjük őket egyszerűvé tenni. Átláthatóvá, könnyen használhatóvá, jól működővé.

 • Hitvallás

  Az a célunk, hogy egy ügyfél jó befektetésként gondoljon az általunk elvégzett munkára,  közös produktumnak tekintse, ő is büszke legyen rá, és örömmel használja. Legyen az akár egy bemutatkozó weboldal, egy több ezer termékes webáruház, vagy éppen egy termék bevezetése az online piacon.
  “Ahhoz hogy felemelkedj, emelj fel másokat.”
  Booker T. Washington

 • Tetszik a koncepció?

  Lájkolj minket a Facebookon, keress a LinkedIn-en vagy kövess minket a többi közösségi oldalon. És persze nagyon örülünk, ha megosztásaiddal jó hírünket viszed.